Ciocolateria Leonidas Beller își schimbă înfățișarea!

A venit timpul ca ciocolateria noastră cea mai “veche” – our flagship store cum ne place nouă să îi spunem – să treacă la următorul nivel.

Vă anunțăm astfel că în perioada 19-31 August 2016, Ciocolateria Leonidas Beller, din strada Puțul lui Zamfir nr. 3, va fi închisă pentru reamenajare.

Vom implementa un nou concept, păstrând esența ciocolateriilor consactate. Poți vedea detalii în simuările 3D de mai jos.

Dacă totuși ți-e poftă de pralinele Leonidas și vrei să faci un cadou special celor dragi, te invităm în cea mai apropiată locație: Ciocolateria Leonidas Victoriei, Calea Victoriei nr. 143 (lângă Muzeul George Enescu).  Sau la orice altă ciocolaterie Leonidas din țară.

Bineînțeles că ne poți contacta la:

  • 0741.22.44.88
  • office@deliciiciocolata.ro

persp-int-1 persp-int-6_modif persp-int-5_modif-(2)

Ion Codreanu – John, cum îmi spun prietenii – si sunt reprezentant oficial al Leonidas în România fiind implicat în businessul cu praline premium de peste 7 ani. Sunt pasionat al lucrurilor de calitate si tată a 2 copii,  un fin cunoscător al pieței în care activez. Mă poți citi ocazional în presa de business și pe acest blog, dar ma vei găsi și la ciocolateria Leonidas Beller unde îți voi face personal recomandări din minunatul univers Leonidas.