Franciza Leonidas

Leonidas – 100 years of pure pleasure

Astăzi, chiar tu poți să-ți  deschizi propria ciocolaterie Leonidas  și să  te bucuri de dinamismul extraordinar al unuia dintre cele mai importante branduri din domeniul ciocolatei. Ai șansa de a-ți construi propriul business: echilibrul ideal între propria independență și o imagine unitară a unei rețele larg extinse precum și certitudinea unei rețete testate de 100 de ani.

Download PDF prezentare Franciza Leonidas Ciocolata Belgiana

NUMĂRUL 1 ÎN LUME

Cu o istorie de 100 de ani, brandul Leonidas este numărul 1 în lume la vânzarea de ciocolată belgiană de calitate, cu peste 100 de sortimente de praline comercializate în peste 1400 de ciocolaterii din toată lumea.

Peste 100 DE VARIETĂȚI DE PRALINE

Încă de la primele sale creaţii din 1913, reţeta de succes a companiei  Leonidas s-a bazat pe virtutea prospeţimii desăvârşite. Astăzi, Leonidas realizează peste 100 de varietăţi de praline belgiene de ciocolată de cea mai înaltă calitate şi prospeţime utilizând întotdeauna unt de cacao cu puritate de 100%. Toate ciocolateriile Leonidas din lume se aprovizionează de la singura fabrică din Belgia – Bruxelles, garantând astfel aceeaşi calitate şi prospeţime.

LEONIDAS ÎN ROMÂNIA

Leonidas este singura ciocolaterie din Romania care oferă peste 40 de modalităţi de ambalare tip cadou, de la cutii standard, până la ediţie limitată, pe care le poţi oferi  la ocazii speciale, le poţi dărui celor dragi sau îşi poţi face chiar ţie un cadou special.

În prezent (Iarna 2020), Leonidas România Ciocolată Belgiană operează ciocolaterii în București, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, dar și în Oradea și Brăila (în curs de deschidere).

Target franciză Leonidas: București, Brașov, Sibiu, Craiova, Constanța + alte orașe mari și medii

 

Implementarea francizei Leonidas în România

La acordarea francizei Leonidas nu se percepe o taxă, nici la intrarea în rețea și nici pe parcursul derulării afacerii, contrar unui sistem de francize obișnuit.

Investiție inițială

Costurile sunt legate de amenajarea ciocolateriei, asigurarea fondului de marfă și necesarul de cash-flow pentru primele 6 luni de funcționare.

AMENAJARE

Pentru amenajarea ciocolateriei se va respecta un guideline Leonidas. Simularea 3D a proiectului se face de către un arhitect care a proiectat și celelalte locații Leonidas, iar mobilierul se produce pe plan local.

Concepte franciză

Francizatul poate opta pentru deschiderea unei ciocolaterii dedicate vânzării ciocolatei sau pentru noul concept Leonidas Chocolate & Coffee (LCC) care integrează atât vânzarea pralinelor cât și a altor produse: înghețată, cafea/ciocolată caldă, băuturi Leonidas (rețete de praline transformate în băuturi), fiind un avantaj în plus pentru francizat.

Începând cu finalul anului 2015, conceptul Leonidas Chocolate&Coffee (LCC) este implementat în 4 orașe: Iași (din 2014), Cluj-Napoca și Timișoara (2015), București Unirii (2017), Oradea (2020 – în faza de dechidere).

Pe cine căutăm?

Astăzi, chiar tu poți să-ți deschizi propria ciocolaterie Leonidas și să te bucuri de dinamismul extraordinar al unuia dintre cele mai importante branduri din domeniul ciocolatei.

 • Persoană cu spirit antreprenorial.

 • Persoană care dorește să se implice personal în administrarea afacerii.

 • Persoană deschisã la nou, cu gândire pe termen lung.

Ce oferim?

Echipa Leonidas formată din persoane motivate și competente, va fi mereu alături de tine, pe tot parcursul implementării și dezvoltării afacerii.

 • Îndrumare start-up step-by-step.

 • Training pentru transferul de know how atât la sediul francizorului cât și la noua locație.

 • Asistență și suport pentru strategiile de promovare si PR. Materiale de marketing.

 

Ești interesat? Contactează-ne!

Te invităm să ne contactezi pentru orice întrebare pe care o ai. Îți vom explica în detaliu detaliile parteneriatului și rigorile unuia dintre cele mai mari branduri de praline din lume.

Logo-Leonidas-[350x320px]

  Am înțeles și citit politica de confidențialitate


  0
   0
   Cosul tau