Labirintul Leonidas SAU Egg Hunt la Cluj, Timișoara și Iași

Probabil că deja ați observat zilele acestea labirintul nostru, în cele 3 orașe Leonidas, concept deja testat cu succes anul trecut, la Iași. Iar de data aceasta implementat în 3 orașe: Cluj-Napoca, Iași, Timișoara.

Copiii au fost bucuroși să descopere prin joacă surprizele iepurașului, la “vânătoarea de ouă” participând sute de „pitici” din cele 3 orașe.

Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Timișoara și Palas Mall Iași sunt locurile în care Labirintul Leonidas se va afla între 18 si 29 Aprilie. Copiii trebuie să găsească ouăle de ciocolată ascunse, conform instrucțiunilor pe care le primesc la intrare și vor avea parte de surprize delicioase (pe lângă porția de “aventură”).

În schimb, părinții pot participa la tombola finală prin completarea unui talon de concurs, pe care îl găsesc la fața locului. Miza uriașă: cel mai mare ou de ciocolată – 8kg – din România!

Dacă n-ai apucat încă să ne vizitezi labirintul Leonidas, mai ai la dispoziție câteva zile, până vineri. Așa că ia o pauză de la pregătirile de Paște sau de la muncă și vino cu cei mici pentru câteva momente de disctracție. Și ciocolată, evident!

Nu uita să ne vizitezi și ciocolateriile Leonidas din orașul tău. Găsești aici adresele.

Ion Codreanu – John, cum îmi spun prietenii – si sunt reprezentant oficial al Leonidas în România fiind implicat în businessul cu praline premium de peste 7 ani. Sunt pasionat al lucrurilor de calitate si tată a 2 copii,  un fin cunoscător al pieței în care activez. Mă poți citi ocazional în presa de business și pe acest blog, dar ma vei găsi și la ciocolateria Leonidas Beller unde îți voi face personal recomandări din minunatul univers Leonidas.