Luna îndrăgostiților se sărbătorește cu Leonidas!

Este luna în care trebuie să te bucuri de iubire.

Să fii îndrăgostit. Și, de ce nu, să fii îndrăgostit de ciocolată. În toți acești ani de când avem contact direct cu iubitorii de ciocolată de calitate din România, am observat cum bărbații – în mod special – nu se mulțumesc cu prima cutie cadou pe care pun ochii atunci când intră în ciocolateriile Leonidas.

Deși cunoaștem cum aleg ei de obicei cadourile: primul văzut, primul cumpărat, cu cât mai repede, cu atât mai bine.

În ciocolateriile Leonidas lucrurile stau puțin diferit. Este ca atunci când o viitoare mireasă își caută rochia care să se potrivească perfect. Dar nu doar ca mărime: aceasta trebuie să se identifice cu starea de spirit, personalitatea, vârsta și gusturile purtătoarei.

Ce cumpără bărbații de Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete?

Bărbații care cumpără ciocolată în luna îndrăgostiților procedează asemănător: cântăresc din ochi, degustă, miros, cer detalii, sunt atenți și se decid greu. Par că vor să muleze la perfecțiune cutia cu praline pe personalitatea iubitei. Cei mai mulți dintre bărbați preferă gama Coeur: Coeur Double, Coeur M, Coeur L sau Coeur en Metal.

Cei care doresc să impresioneze cu adevărat, să iasă în evidență aleg Coeur Big: 100 de praline vorbesc mai mult despre dragoste decât 100 de trandafiri. Fii sigur că acel bărbat va dărui Coeur Big astfel încât să fie observat și de cei din jurul său. Iubirea dezvăluită trece granițele cuplului.

Dar sunt și îndrăgostiți care ies din sfera Coeur când vine vorba de cutii cadou. Acestea sunt cuplurile care au experiență, se cunosc deja și caută să își întrețină dragostea. Și cum ar putea iubirea să fie mai bine alimentată decât cu cadourile din Colecția Moment Cacao: Rigleta Mini sau Coupe, Les Carres, Truffle sau Transparent. Acestea sunt cadourile pe care bărbații care iubesc le caută în ciocolateriile Leonidas.

Dar nu doar bărbații oferă ciocolată de Ziua Îndrăgostiților!

Femeile ne vizitează și ele în această perioadă. Și preferă să își aleagă un ballotin personalizat, care să cuprindă neapărat praline din gama Coeur. Ne întoarcem la inimi așadar: Coeur Vanille, Coeur Raspberry, Coeur Cerise, Coeur Mangue. Ți-ai dat deja seama: crustă de ciocolată crocantă cu cremă savuroasă de fructe.

Iar atunci când femeile îndrăgostite aleg pentru iubiții lor cutii cadou, o fac pentru că au lângă ei un împătimit al cicolatei. Colecția Art Nouveau este preferată de femei în luna îndrăgostiților, de dăruit pentru jumătățile lor.

Dacă ești nehotărât nu uita că poți oricând întreba un ciocolatier cum îți poți impresiona iubitul sau iubita cu ciocolată. Îți garantez că multe povești de dragoste au început la noi în ciocolaterii!

Nu uita să urmărești pe pagina noastră de Facebook, hashtagurile de sezon pentru cele mai bune recomandări Leonidas Ciocolata Belgiana: #inimideciocolată #ÎndragostitdeCiocolata #DragobetecuLeonidas

Ion Codreanu – John, cum îmi spun prietenii – si sunt reprezentant oficial al Leonidas în România fiind implicat în businessul cu praline premium de peste 7 ani. Sunt pasionat al lucrurilor de calitate si tată a 2 copii,  un fin cunoscător al pieței în care activez. Mă poți citi ocazional în presa de business și pe acest blog, dar ma vei găsi și la ciocolateria Leonidas Beller unde îți voi face personal recomandări din minunatul univers Leonidas.