O listă perfectă de Crăciun se face din timp!

macheta-blog-leonidas-catalog-craciun

Cu mare bucurie și nerăbdare îți prezentăm Catalogul Leonidas Ciocolată Belgiană Crăciun 2016! Este cel mai cuprinzător dintre toate cataloagele pe care le-am lansat până în prezent, indiferent de anotimp.

Chiar dacă ne aflăm de abia la jumătatea lunii Noiembrie, avem mulți prieteni care ne întreabă de Colecția de Crăciun 2016 încă de acum o lună. Companiile deja pregătesc surprizele pentru angajații lor, dar sunt și mulți entuziaști iubitori de ciocolată de calitate care fac liste pentru Moș Nicolae. Și nu numai.

Catalogul Leonidas Ciocolată Belgiană cuprinde peste 100 de produse: cutii cadou de Crăciun ediție limitată, figurine de Crăciun, cadouri și ballotins personalizabile Leonidas, specialități Belgiene, coșuri cadou. Este imposibil să nu ai de unde alege!

Și pentru că știm cât de dificil este uneori să selectezi dintre atâtea zeci de posibilități, Leonidas Ciocolată Belgiană își ia angajamentul să te îndrume pe acest savuros drum al listelor de Crăciun.

Ce i-ar plăcea iubitului sau iubitei, ce s-ar potrivi părinților sau copiilor, oare ce să aleg pentru șeful meu… Am petrecut atâtea sărbători în Ciocolateriile Leonidas încât ar fi și păcat să nu îți facem alegerile mai ușoare. Începând de acum și până la Crăciun te vom conduce pe drumul Colecțiilor Leonidas Crăciun 2016, îți vom face sugestii sau cel puțin ne vom asigura că deciziile pe care le iei sunt ale unui “expert” în ciocolată de calitate.

Urmărește-ne pe Facebook, la adresa știută – Leonidas.Ciocolata.Belgiana și ține minte hashtagul #LeonidasListaCraciun. Nu uita să intri și pe acest blog pentru explicații mai ample dar și pe www.deliciiciocolata.ro pentru a descoperi în detaliu pralinele Leonidas.

Ion Codreanu – John, cum îmi spun prietenii – si sunt reprezentant oficial al Leonidas în România fiind implicat în businessul cu praline premium de peste 7 ani. Sunt pasionat al lucrurilor de calitate si tată a 2 copii,  un fin cunoscător al pieței în care activez. Mă poți citi ocazional în presa de business și pe acest blog, dar ma vei găsi și la ciocolateria Leonidas Beller unde îți voi face personal recomandări din minunatul univers Leonidas.