Savurează aroma toamnei cu gama pralinelor de sezon Leonidas

Colectia de toamna ciocolata belgiana Leonidas

 

Toamna începe să își facă simțită prezența atât prin vremea de afară, cât și în ceea ce privește îmbogățirea sortimentelor noastre de praline.
Acest anotimp boem ne duce cu gândul la natură, seri răcoroase în care o pătură pufoasă, o cană de ceai sau o ceașcă de cafea și o cutie de praline delicioase sunt tot ceea ce ne dorim. Iar gama de praline de sezon sunt perfecte în acest decor. Savurează și tu pralinele în formă de frunză, nucă și ciupercuțe.

Pe lângă acestea, includem și Aube d’Hiver, pralinele care îți vor inunda papilele gustative, cu cele 4 arome diferite, pe care le vei simți de la prima mușcătură.

În această perioadă recomandăm și gama de trufe belgiene, fine, care sunt perfecte de savurat în serile răcoroase de toamnă.
Gama de sezon Leonidas este disponibilă acum pe site și în ciocolaterii. Cutia Seasonal și cutia Madagascar Seasonal includ, preponderent, praline din gama de toamnă: frunze, ciupercuțe, nuci și Aube d’Hiver.

Trufele se pot comanda din ciocolateriile noastre din București, pe Bvd. Unirii 2 (Piața Constituției) și Str. Puțul lui Zamfir 3 (Piața Dorobanți).

Fă cunoștință cu delicioasele praline de sezon:

Frunză – Înveliș din ciocolată cu lapte, marmorat, cu cremă pralinată și orez expandat.
Nucă – Înveliș din ciocolată cu lapte, marmorat, cu cremă cu aromă de nuci.
Ciupercuță White– Înveliș din ciocolată albă cu interior din caramel sărat.
Ciupercuță Dark– Înveliș din ciocolată neagră cu interior din mousse de ciocolată.
Aube d’Hiver Milk – Înveliș din ciocolată cu lapte și cremă ganache cu ciocolată neagră, cremă de unt cu vanilie și bucățele de merișor.
Aube d’Hiver Dark – Înveliș din ciocolată neagră și cremă ganache cu ciocolată neagră, cremă de unt cu vanilie și bucățele de merișor.
Trufă Classique – Cremă ganache cu ciocolată neagră și cu lapte
Trufă Noire – Cremă ganache cu ciocolată neagră și cacao 85%
Trufă Spéculoos – Cremă ganache cu ciocolată cu lapte și bucățele de biscuite condimentat
Trufă Marc de Champagne – Cremă ganache cu ciocolată albă și cu lapte și cu aromă de șampanie